Artık Materyallerden Yemek Servisi Hazırlama (okul öncesi etkinlikleri)
Artık Materyallerden Yemek Servisi Hazırlama (okul öncesi etkinlikleri)
ARTIK MATERYALLERDEN YEMEK SERVİSİ HAZIRLAMA
Kullanılacak materyaller : 45x30 cm büyüklüğünde renkli karton parçası,çeşitli kartlar, çıkartmalar, dergiler ve kataloglardan kesilmiş öykü kahramanları, hayvan,oyuncak figürleri, eski takvim yapraklarından kesilecek resimler,uhu makas ve üstünü kaplamak için 65 cm uzunluğunda DC fix kaplama kağıdı.
Uygulama :
Ø Çocuğunuza yemek yerken kullanabileceği bir amerikan servis hazırlayacağını söyleyiniz.
Ø Birlikte topladığınız resimleri farklı şekillerde oyarak veya kenar fonu bırakarak kesmesini isteyiniz.
Ø Hazırladığınız 45x30 cm boyutundaki renkli karton üzerine bunları istediği gibi yapıştırmasını yada bir kompozisyon oluşturmasını isteyiniz.
Ø Resim yapıştırma işlemi bittikten sonra kartonun üstünü temizlenmesi ve silinmesi kolay olması için DC fix ile kaplarken çocuğunuzun kartonu tutmasını isteyiniz.
Ø Kullanılmadan önce tehlikeleri önlemek için hazırladığınız yemek servisinin köşelerini makasla yuvarlaklaştırınız.
HATİCE CANAN ATALAY
Artık Materyallerden Yemek Servisi Hazırlama okul öncesi etkinlikleri okulöncesi etkinlik örnekleri anasınıfı etkinlikleri okul öncesi çocuk etkinlikleri okul öncesi çalışma örnekleri
2012-08-04 tarihinde Ezgim tarafından Etkinlik OkulÖncesi kategorisine eklenen bu içerik toplam 3993 kez ve en son 2025-01-21 23:35:04 tarihinde görüntülenmiş.